Vsebina paketov

Tukaj so paketi, ki verjetno vsebujejo vse, kar potrebujete. Če želite še kaj, pa se bomo brez težav zmenili za drugačen komplet storitev.

OSNOVNI PAKET

Osnovni paket pokriva reportažno delo med poročnim obredom, fotografiranje novoporočenega para in več serij skupinskih fotografij, glede na vaše želje. V paketu je zajeta foto knjiga s 50-60 obdelanimi fotografijami, ki jih lahko prejmete tudi v elektronski obliki.

OSNOVNI PAKET +

Vsebuje vse, kar vsebuje osnovni paket, fotografiramo pa tudi versko poročno ceremonijo. V paketu je zajeta foto knjiga s 60-70 obdelanimi fotografijami, ki jih lahko prejmete tudi v elektronski obliki.

STANDARDNI PAKET

Standardni paket vsebuje vse, kar vsebuje osnovni paket, z dodatkom foto-reportaže z burne zabave, ki sledi vsem ritualom. V paketu je zajeta foto knjiga s 70-80 obdelanimi fotografijami, ki jih lahko prejmete tudi v elektronski obliki.

STANDARDNI PAKET +

Vsebuje vse, kar vsebuje Standardni paket, poleg tega pa še fotografiranje verske poroke. V paketu je zajeta foto knjiga s 70-80 obdelanimi fotografijami, ki jih lahko prejmete tudi v elektronski obliki.

POLNI PAKET

Polni paket pokriva vse, od začetka do konca. Začnemo s pripravami pred obredi, z raznimi tradicijami, posnamemo vse obrede, dogodke in trenutke, ki se ne bodo nikoli ponovili. Po vseh ritualih en fotograf ostane še na zabavi, da se profesionalno dokumentira tudi neuradni del poroke. V paketu je zajeta foto knjiga s 70-80 obdelanimi fotografijami, ki jih lahko prejmete tudi v elektronski obliki.