Manca & Urban

4ever je fotografska ekipa, ki jo tvoriva Manca Juvan in Urban Modic s sodelavci. Ustvarjava fotografske pripovedi, ki so v svojem bistvu osebne, kreativne in čustvene. Sva profesionalca z dolgoletnimi izkušnjami s področja fotografije in dela z ljudmi. Blizu nama je brezčasna estetika s trendovskim pristopom; ne kič, temveč preproste, a kakovostne fotografske podobe, ki bodo pričale tudi zanamcem. Manca je posebej vešča v estetiki fotografske pripovedi, Urban pa v estetiki motiva.

Ker je vsak človek sam svoj, in vsak dan prav tak, tudi poroka in najina vizualna zgodba ni enaka drugi – je pa vedno predvsem iskren in kreativen zapis videnega in doživetega. V žanr poročne fotografije sva se usmerila zaradi izziva in veselja do pripovedovanja drugačnih, edinstvenih življenskih zgodb. Delava posamezno in skupaj, kar nama nudi dovolj fleksibilnosti za razvijanje dveh vizij v eni zgodbi. Najraje sodelujeva s pari, s katerimi delimo podoben občutek za “lepo”, saj je ta prvi stik pomembno izhodišče za nadaljnji kreativni proces.

Ker posnameva največ šest porok letno, kjerkoli na planetu, se nama za več informacij in bookiranje vašega termina čim prej oglasite na fotografija.4ever@gmail.com.

 

Več o Manci: mancajuvan.com in mannaimages.com

Več o Urbanu: urbanmodic.com